Izrada web stranica

Cjenik smo sastavili u obliku paketa koji sadrže osnovne usluge koje pružamo te potrebne mogućnosti web stranice. Naravno, ovdje nismo naveli sve mogućnosti jer ono što se ugrađuje ovisi o Vašim potrebama, a to dogovaramo tijekom izrade. Ukoliko želite nešto što paket ne sadrži ili imate posebne zahtjeve kontaktirajte nas. Ako paket koji odaberete sadrži ugradnju podrške za dodatne jezike, dodavanje jednog jezika je besplatno, a za svaki dodatni jezik naplaćuje se 20% cijene paketa bez obzira na broj stranica. Ukoliko trebate i prijevod kontaktirajte nas. Web aplikacije i online sustavi za posebne namjene neovisni su o paketima, a cijena se dogovara zasebno jer ovisi o Vašim potrebama (više o tome pročitajte na stranici Programiranje). PDV je uključen u cijene.

Start
1625kn
do 10 stranica
CMS
-
Responzivni dizajn
Kontakt obrazac
Interaktivna karta
-
-
Galerija (do 10 fotografija)
-
-
-
Start+
3500kn
do 20 stranica
CMS
2 mjeseca gratis održavanje
Responzivni dizajn
Kontakt obrazac
Interaktivna karta
Obrada fotografija
-
Galerija
-
-
-
Business
5000kn
do 40 stranica
CMS
4 mjeseca gratis održavanje
Responzivni dizajn
Kontakt obrazac
Interaktivna karta
Obrada fotografija
-
Galerija
Hosting (1 god.)
Dodatni jezici (do 2)
-
Premium
6875kn
Neograničeni broj stranica
CMS
6 mjeseci gratis održavanje
Responzivni dizajn
Kontakt obrazac
Interaktivna karta
Obrada fotografija
Fotografiranje
Galerija
Hosting (2 god.)
Dodatni jezici
Dodatno programiranje (posebni zahtjevi)

Održavanje

Ako ne stignete ili zbog nekog drugog razloga ne možete sami mijenjati i uređivati sadržaj svojih web stranica, možemo ugovoriti održavanje. U održavanje web stranica spada ažuriranje podataka, dodavanje ili izmjena teksta i slika, dodavanje novih stranica i ostale usluge na postojećim stranicama. Ugovara se po potrebi ili na određeno razdoblje, a cijena ovisi o količini posla kojeg treba napraviti mjesečno (ili jednokratno). Ako samostalno uređujete sadržaj kroz CMS, održavanje Vam nije potrebno. Cjenik smo također sastavili u obliku paketa koji sadrže određeni broj sati održavanja mjesečno. PDV je uključen u cijene.

Mini
125kn/mj.
1 radni sat mjesečno
Minimalno razdoblje od 6 mjeseci
Uređivanje sadržaja
-
-
-
Dodatni radni sat: 125kn
Medium
400kn/mj.
4 radna sata mjesečno
Minimalno razdoblje od 4 mjeseca
Uređivanje sadržaja
Dodavanje stranica (do 5 stranica)
Backup stranica (mjesečni)
-
Dodatni radni sat: 100kn
Maxi
640kn/mj.
8 radnih sati mjesečno
Minimalno razdoblje od 2 mjeseca
Uređivanje sadržaja
Dodavanje stranica (do 10 stranica)
Backup stranica (tjedni)
-
Dodatni radni sat: 80kn
Pro
1300kn/mj.
20 radnih sati mjesečno
Minimalno razdoblje od 1 mjeseca
Uređivanje sadržaja
Dodavanje stranica (do 15 stranica)
Backup stranica (tjedni)
Nadogradnje sustava
Dodatni radni sat: 65kn

Cijena jednokratnog održavanja iznosi 160kn po satu. Cijena hitnog održavanja (van radnog vremena, vikendom i praznicima) iznosi 300kn po satu. PDV je uključen u cijene.

Unikatan dizajn ili gotovi predložak?

Ukoliko već imate izgrađen i prepoznatljiv vizualni identitet, svakako Vam je potreban unikatan dizajn. Ako Vam je potrebna izrada vizualnog identiteta kontaktirajte nas. U slučaju da trebate web stranice vrlo brzo ili imate ograničen budžet možete odabrati jedan od naših gotovih predložaka. Gotove predloške ne iskorištavamo više od pet puta, što znači da najviše pet naših klijenata može imati isti ili sličan predložak. Predloške također i prilagođavamo prema Vašim željama. Moguće je otkupiti predložak i tada ga nakon izrade Vaše web stranice uklanjamo iz ponude.

Hosting i domena

Hosting je usluga smještaja Vaših web stranica i naplaćuje se polugodišnje, godišnje ili dvogodišnje. U sklopu naših paketa Business i Pro dobijete besplatno jednu tj. dvije godine hostinga. U ostalim slučajevima hosting možete organizirati sami ili sve možete prepustiti nama. Registracija domena naplaćuje se posebno osim u slučaju besplatnih .hr domena što također, ako želite, možete prepustiti nama.

CMS

CMS (eng. Content Management System) je sustav za upravljanje sadržajem i omogućuje Vam da uređujete, organizirate i upravljate sadržajem svoje web stranice kroz web sučelje. CMS sustavi sa kojima radimo su Joomla i WordPress koje prilagođavamo i konfiguriramo prema Vašim potrebama.

Garancija

Garancija na sve naše pakete je dvije godine uz određene uvjete. Ako samostalno uređujete svoje stranice imat ćete pristup administratorskom dijelu sa pravima pristupa samo za promjenu sadržaja. U tom slučaju ne možete narušiti stabilnost CMS sustava niti utjecati na njegov rad. Ukoliko ne želite garanciju ili nakon isteka garancije imat ćete pristup cijelom administratorskom dijelu CMS-a i Vašeg hosting paketa, a u slučaju nepravilne upotrebe može se narušiti stabilnost i rad sustava. Sa ugovorenim održavanjem također imate garanciju dok traje ugovor o održavanju (osim u slučaju da želite pristup cijelom administratorskom dijelu CMS-a i/ili Vašeg hosting paketa).